flip

Detox & Föryngring-För ett friskare liv!

Hos DIN PAUS arbetar vi  med traditionell Indisk filosofi AYURVEDA där vi ser KROPPEN & HÄLSAN som en HELHET  baserad på fysisk anatomi & fysiologi och med en mångtusenårig naturligt läkekonst för att behandla din energisystem som balansera, stärka och understödja det friska, för att komma tillrätta med problem eller stärker din livskvalitet. De behandlingsmetoder vi använder är bl.a djup/terapeutisk massage, dränering massage i kombination med Infraröd behandling, andningsteknik, medicinsk yoga (rörelse,övningar), töjning, akupressur, trigger punktsbehandling, detox med örtmedel, kosttillskott som vitaminer, proteiner och mineraler enligt kroppens behov. Vi har jobbat i ungefär 8 år. När du kommer till Din Paus behandlar vi dig väl individuell med metoden som är bäst för dig själv.

Behandlingsmetod & planering

Ett tillfälligt problem går ofta snabbt att komma tillrätta med. Återkommande täta behandlingar under en period behövs när ett problem funnits ett tag. För att se hur ska behandla dig tittar man på din hyn och tungan, känner på din puls och temperaturen  och  ställer frågor genom en hälsodeklaration eller till dig som rör din hälsa för att ringa in ditt problem och veta hur jag bäst kan hjälpa dig. En behandlingsplan gör vi tillsammans vid ditt första eller andra besök. Drömmer du om en starkare och friskare kropp? Saknar du energi och ork? Vill du uppnå en effektiv viktminskning? har du ont/smärta i kroppen? Vill du ha en kroppsform som du trivs bra i och som gör att du känner dig tillfreds? Kanske har du testat ett antal olika dieter och sätt att komma i form men inte riktigt lyckats? Vi kan hjälpa dig. Ta första steget till ett friskare liv! liv – välkommen till Din Paus

Angela Ardila

Tillsammans går vi mot din hälsomål,  jag finns där för dig med redskapen, kunskaper och erfarenhet. Du möter mig på Din Paus mottagning i Sundbyberg . Varmt Välkommen!

Boka tid nu på www.dinpaus.bokadirekt.se

Vänliga hälsningar, Din Paus-För ett friskare liv!