flip

Väl & Effektiv Anti-Stress Massage

Minskad stress med massage

En forskningsrapport från USA har sammanställt massagens välgörande effekter på kroppens biokemi. Resultaten visade att massage som ges med medelhårt tryck, medför en rad goda och hälsosamma effekter. Kortisol (ett hormon som utsöndras vid stress) sänktes i genomsnitt med 31%. De aktiverande neurotransmittorerna serotonin och dopamin, som spelar en stor roll i kroppens belöningssystem, ökade i snitt med 28% respektive 31%. Sammantaget tyder forskningen på att massage kan vara en mycket effektiv metod för att få kroppen att slappna av och gå ned i varv (mindre kortisol) samtidigt som kroppen aktiveras på ett positivt sätt (ökade mängder serotonin och dopamin) vid olika sjukdoms- och stresstillstånd.

Källa: Intern. J. Neuroscience, 115:1397?1413, 2005

60 min. Anti-Stress Massage

En lugn, rogivande massage med värme. En riktig antistress behandling som frigör må bra-hormonet oxytocin som sänker stressnivån och får dig att varva ner. Lämpar sig även för personer som är känsliga för vanlig massage.
Detta är en väldigt avslappnande behandling som klargör många kanaler i kroppen.
För dig som har stora spänningar i nacke, hals och ofta har huvudvärk kan denna behandling ge bra effekt och smärtlindring.

Behandlingen startar lite mer kraftfullt på skuldror, nacke och hals för att efter några djupa andningen av rogivande lavendel minska i tryck med mer fokus på lymfans flöde. Massage i ansiktet stimuleras under mjuktryck-teknik, sedan droppas varm olja i hårbotten och masseras in med långsamma friktioner.
Behandling avslutas med en mjuk massage i baksidan av kroppen med varma oljor och lavastenar.

Väll effektiv resultat & Mjuk/känsla i hela dig!

 Kontakta oss 070-44 55 193  / info@dinpaus.com

VÄLKOMMEN! https://karolinskamassage.bokadirekt.se