flip

Föreläsningsmeny

Bli frisk I DIN PAUS föredrag

kostrådgivning för ett nyttigare, lättare liv

Ofta är ett föredrag om kost och motion det bästa sättet att starta upp en friskvårdssatsning på ett företag. Vi kan erbjuda många olika föredrag och föreläsare inom detta område.

Föreläsningsmeny

Hälsosamspaket, bra kost för optimal form och hälsa!

Ett inspirerande föredrag där Johanna på ett medryckande sätt delar med sig av sina bästa kostråd för ett sundare liv och en bättre hälsa. Ni får enkla och effektiva kostråd att förankra i er egen vardag.

• Hur håller man hjärnan skärpt?

• Hur håller man förbränningen uppe och sötsuget borta?

• Vad innebär GI och vilken betydelse har det för vår hälsa?

• Enkla, konkreta tips på hur man kan tänka i sitt val av produkter när man går till affären

Detta och mycket mer tar Johanna upp under sin föreläsning.

Kontakta oss på 0736-26 09 59 för offert.

Kost för optimal hälsa för dig som sportar och tränar mycket

Detta föredrag vänder sig främst till er som redan hört Johanna föreläsa och vill ha en fortsättning på föregående föreläsning, men det går också alldeles utmärkt att boka detta föredrag utan att ha lyssnat på Johanna tidigare.

Under detta föredrag går Johanna i vidare med ännu fler matnyttiga tips om kost och hälsa för dig som sportar mycket. Allt för hur du maximerar dina resultat, expelvis inför motionslopp eller t’ävlingar av olika slag.

Kontakta oss på 0736-26 09 59 för offert.

Behåll vikten med GI

Johanna har jobbat som kostrådgivare under flera år och genom åren hjälpt tusentals människor att gå ner i vikt och sen också kanske det svåraste av allt, behålla den.

“Behåll vikten med GI” där Johanna  ger sina bästa tips på hur man lyckas med en sund viktminskning med hållbart resultat. Under föredraget med samma namn tar Johanna  upp betydelsen av rätt kost, smart träning och andra effektiva tips för den som vill gå ner eller behålla sin vikt.

  • Vad gör man när man tappar motivationen?
  • Hur håller man sötsuget borta på kvällarna?
  • Hur kan man på ett enkelt sätt förena kost och motion för att behålla sin vikt utan vare sig pekpinnar, förbud eller krångliga kostråd?

Kontakta oss på 0736-26 09 59 för offert.

Referenser

“Jag och min personal tycker att det har varit mycket inspirerande, lärorikt och roligt att ha haft Johanna hos oss och kan starkt rekommendera henne som föreläsare”.

Malin Ballesteros Nordea Banken AB