flip

Om Din Paus

Varmt välkommen till DIN PAUS – För ett friskare liv!

Alla våra terapeuter är välutbildade och har läst de mest gedigna utbildningarna vilket är ett krav för att arbeta hos oss.

Vi brinner för våra behandlingar! Vi erbjuder massage både i förebyggande syfte och mot specifika besvär såsom stresshantering, trötthet, stelhet, Ischias, ledbesvär, ömma muskler, ländryggen, trötta fötter, ryggbesvär, ont i axlarna,  spänningshuvudvärk, nackspärr, armbågen, musarm m.m. samt ett antal ytterligare behandlingar på våra mottagningar. Vi är även specialiserade på företagsmassage och har ett stort friskvårdsutbud som vi erbjuder företag. Du kan läsa om dessa längst ned under “Friskvårdsföretag”.

Innehar fullständig patient- och ansvarsförsäkring och är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.

Din Paus-För ett friskare liv! har ett nära samarbete med naprapat, fysioterapeut, sjukgymnast, hälsoföreläsare,  hälsokost rådgivare, privatträning, yogalärare, medicinsk fotvård och stresshantering terapeuter. Allt för att Du som kund ska få bästa möjliga hjälp och service.