flip

Anti-Stressmassage

100% effektiv mot stress

För dig som har stora spänningar i nacke och hals, trötta ögon eller huvudvärk kan denna behandling ge bra effekt och smärtlindring. MISSA INTE DET!

Vid massage frigörs endorfiner, kroppens egna ”lyckohormon” samt oxytocin, ett hormon som också frisätts vid amning. Oxytocinet kallas även för ett ”lugn-och-ro-hormon” och av alla sätt att påverka ”lugn-och-rosystemet” tycks beröring och massage vara ett av de starkaste. Med andra ord – massagen lugnar; den här typ av behandlingar är lika mycket bra mot ångers och depressioner.  Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt.

Hjälper energin att flöda 

Massage har en välgörande, vitaliserande och avslappnande effekt. Behandlingen återfuktar huden, blodcirkulationen ökar och muskler mjukas upp och spänningar släpper. Vid upprepad behandling avhjälps stela leder, ryggproblem och även hållningen kan förbättras. Långa cirkulära rörelser underlättar energiflödet i hela kroppen på ett njutningsfullt sätt. Behandlingen startar lite mer kraftfullt på skuldror, nacke och hals för att efter några djupa andning av rogivande lavendel minska i tryck med mer fokus på lymfans flöde. Akupressur-punkter i ansiktet stimuleras under lätt massage, sedan droppas varm eller kalt olja i hårbotten och masseras in med långsamma friktioner. Behandling avslutas med en mjuk massage i baksidan av kroppen med varma oljor och lavastenar. Den senaste forskningen inom massage och beröring bekräftar att massage är precis vad den stressade människan behöver. Både de fysiska och psykiska effekterna är positiva.