flip

Karolinska massage för personal på KS/KI I Flemingsberg

 Karolinska Massage

Varmt välkommen till Din Paus – För ett friskare liv
Vår verksamhet präglas av ett högt kvalitetstänkande där vi tar hand om dig som kund och vägleder dig med våra kunskaper till bättre hälsa.
Vår vision är att erbjuda en helhetslösning inom friskvård och hälsa. Vi erbjuder behandlingar såsom massage, kostrådgivning, stresshantering, naturliga skönhetsbehandlingar och medicinsk yoga till både företag och privatpersoner. Det är viktigt för oss att ge alla kunder en professionell och skräddarsydd behandling och bemötande för att leverera önskat resultat.
OBS! Om du inte hittar någon tid kan du ringa för att se ifall det finns en lucka någonstans i den övriga schema.

VI ERBJUDER:

Friskvårdsmassage, Klassisk Massage & Anti-stressmassage på Karolinska Universitets Sjukhuset i Flemingsberg.                 Adress: Huvudentrén mot Medicingatan Huset M4, Hiss M4, Plan 9 – M95.

Du kan enkelt och smidigt boka DIN MASSAGE direkt på nätet https://massagekarolinska.bokadirek.se, även dagens tider som passar dig bäst. Med två harmoniska och mysig  behandlingsrum som bjuder till en djup avslappningsstund bara till dig själv.  På våra mottagningar i Flemingsberg och Talgatan 9 i Sundbyberg Centrum erbjuder vi massagebehandlingar (både djupgående massage och avslappningsmassage beroende på individuella behov och egen önskan), stresshantering m.m.               VI HAR ÖPPET PÅ: Måndagar & Tisdagar och så småningom kommer vi att öppnar hela veckan från kl: 09.00 – 17.00, Vi har ej DROP IN.  

BOKA: https://karolinskamassage.bokadirekt.se  

Kontakta oss 070-44 55 193  / info@dinpaus.com 

Önskar du massage på din avdelning? Vad vänligt kontakta oss.                                                                                

Välkommen! till vårt team av erfarna massörer, massageterapeuter m.fl. på Din Paus-För ett friskare liv!.