flip

Massage på jobbet?

Hur går det vanligtvis till vid massage på jobbet?

En certifierad massör/massageterapeut (som självklart innehar fullständig patient- och ansvarsförsäkring) kommer då, under avtalad tid, ut med behandlingsbänk, handdukar, oljor och allt annat som krävs till ert företag, vanligen några ggr/vecka – 1 gång/månad beroende på era önskemål.

Vem som skall få behandling (massage eller massageterapeutisk behandling) när bestäms oftast via en bokningslista (webbokning kan också fås) där personalen får skriva upp sig på lämplig tid. T ex 08.00-08.45, 08.50-09.35 etc.

Typ av behandling och dess längd kommer vi överens om tillsammans. Vanligast brukar dock vara 45 minuters kroppensbaksidan behandling  per anst älld men detta är naturligtvis beroende på den anställdes problem. Journal förs av massören vid varje besök så att behandlingarna skall bli så effektiva som möjligt och för att enkelt och snabbt se dess resultat om det är så att den anställde har några specifika besvär. Behandlingarna avslutas med stretch- och träningsövningar vid behov.

Om någon även skulle behöva någon annan form av behandling så hänvisas självklart denne vidare av massören om så önskas.

Om terapeuten blir sjuk ersätts denna med en annan terapeut eller, om kunden hellre vill, så bokas det en ny tid.

Innan något mer bestäms så kan vi självklart komma på prova-på-behandlingar ute på ert företag.